Herlitz: Legendárna značka kancelárskych potrieb oslňuje dodnes

Viete, čo znamená výraz „lovebrand“? Ak nie, tak vedzte, že je to presne to, čo by ste chceli, aby sa stalo aj z vašej značky. Z Herlitzu sa taký lovebrand stal – a to na poli kancelárskych a školských potrieb. Dospelí aj deti túto značku milujú a stala sa akýmsi synonymom pre nemeckú kvalitu v segmente papiernictva.

Tradícia trvá už 100 rokov

Značka Herlitz je súčasťou obrovskej korporácie s názvom Pelikan, ktorá združuje viacero výrobcov. Tento korporát založil kníhkupec Carl Herlitz, pričom firmu dostávali z generácie na generáciu jeho deti. 

Herlitz je z portfólia tohto holdingu firmou, ktorá vyrába trendy kancelárske a školské potreby pre rôzne vekové skupiny. Okrem unikátneho dizajnu a ikonického loga je ich devízou aj funkčnosť, ktorá dokonca aj na dnešnom náročnom trhu pretrváva už viac ako 100 rokov. 

Už v 60. rokoch začali vznikať moderné školské a kancelárske doplnky, ako napr. podložky na vyfarbovanie s trendy motívmi. Nemecká kvalita sa prejavuje nielen na dizajne, ale aj na remeselnom spracovaní, ktoré len tak niečo nezničí. Dnes má Herlitz v ponuke široké portfólio rôznych výrobkov, ktoré sú určené pre ľudí milujúcich farby a krásu.

Zakladače patria do každej kancelárie aj poličky

Herlitz vyrába zakladače (alebo ľudovo povedané šanony) azda pre každého. Nečudo, že si ľudia túto značku tak obľúbili. V ponuke má farebné, ale aj obrázkové zakladače pre malých aj veľkých snáď v akejkoľvek kombinácii. Kým niektoré doslova hýria farbami, iné sú seriózne pre milovníkov konzervatívnejšieho dizajnu. Tu hrajú prím najmä modré alebo čierne kúsky.

Herlitz rozhodne patrí aj na vaše kancelárske alebo školské stoly – široká ponuka rôznych výrobkov a kvalita daná históriou sa postará o to, že vás tieto produkty nesklamú. :)

Súvisiace produkty

Najpredávanejšie produkty

Ing.Pavol Regina - "REGINA", Hattalova 12, Bratislava 831 03, +421244452110, shop@regina.sk