S týmito potrebami bude každá firemná párty zážitok

Firemné párty patria ku koloritu fungovania v kancelárii. Nielenže pomáhajú utužovať kolektív, ale fungujú aj ako zaslúžená odmena po týždňoch alebo dokonca mesiacoch poctivej práce. Žiadna párty sa ale nestane párty len tak. Pri jej organizovaní vám tú správnu atmosféru pomôžu vyčarovať napríklad aj naše špeciálne párty potreby. 

Plánujete teambuilding alebo oslavu?

To, aký typ párty práve chystáte, určí aj to, akými párty potrebami by ste mali vyzdobiť kanceláriu. Ide o oslavu narodenín? Teambuilding pri príležitosti výročia založenia firmy? Alebo sa do práce po materskej vrátila obľúbená kolegyňa? To všetko sú skvelé dôvody na párty, práve jej tematike by ste ale mali prispôsobiť aj dané párty potreby.

Čo je absolútny základ dobrej párty?

Balóniky! Ale nie. ☺ Základom každej dobrej párty sú predsa poháriky, aby bolo z čoho si vychutnať dobré nápoje. Či si už vyberiete kvetinkové alebo mužnejšie varianty, radosti bude habadej tak či onak. Samozrejmosťou by nemali byť ani slamky, ktoré sa síce v plastovom prevedení netešia obľube, ale na výber máte predsa aj ich BIO varianty.

Ak chcete vytvoriť ešte o niečo sviatočnejšiu atmosféru, nemali by chýbať ani rôzne konfety v tvare srdiečok alebo menších a väčších hviezdičiek. Pre patriotov je možné drinky ďalej ozdobiť nielen slamkami, ale aj napichovadlami v tvare slovenskej vlajky, prípadne, ak chcete vytvoriť dovolenkovú atmosféru, sú tu aj dekoračné dáždničky.

Samozrejmosťou by mali byť ale aj spomínané balóniky a papierové obrusy, ktorým budete ďakovať za to, že budete mať oveľa menej upratovania. Ak sa chystáte na prípitok, pripravili sme si pre vás aj plastové poháre na šampanské, ktoré sú skvelým sviatočným spôsobom, ako osláviť danú príležitosť.

Nech sa vaša párty podarí, aj vďaka našim párty potrebám. ☺ 

Súvisiace produkty

Súvisiace články

Najpredávanejšie produkty

Ing.Pavol Regina - "REGINA", Hattalova 12, Bratislava 831 03, +421244452110, shop@regina.sk