Bio degradovateľný jednorazový riad

Jednorazovému riadu sa vyhýbate ako môžete a preto radšej nejete? Hladom sa zbytočne netrápte. Na trhu sa objavili BIO ekologické gastro produkty, ktoré sú 100 % rozložiteľné. Užite si firemnú grilovačku, či rodinnú párty bez strachu z toho, aká spúšť v podobe špinavého riadu na vás po nej čaká. 

Obal nepredáva. Obal chráni

Obed nestíhate, objednali by ste si niečo chutné, ale odrádzajú vás polystyrénové obaly na jedlo? Zistite si, ktoré reštaurácie myslia na životné prostredie a obed vám zabalia do MenuBoxu BIO vyrobeného z cukrovej trstiny. Možno budete prekvapení, keď vám pri balení jedla dajú na výber MenuBox BIO klasický a MenuBox BIO dvojdielny. Biologické "High- Tech" produkty pre gastronómiu, stravovanie a rýchle občerstvenie sú vyrobené z bagassy (odpad pri spracovaní cukrovej trstiny), sú pevné a na 100 % biologicky odbúrateľné. 

S BIO príborom sa dobre najete

Obed nachystaný, máte sa načo tešiť, ale bez príbora sa nenajete. Aj s tým vám v dobrej reštaurácii pomôžu. Pribalia vám BIO príbor v zložení lyžica BIO bielavidlička BIO biela a nožík BIO biely. Celá zostava je vyrobená z bieleho BIO plastu CPLA, ktorý je biologicky úplne rozložiteľný. Priemyselné kompostovanie ich rozkladá na produkty prírodného zloženia. Príroda si našu ohľaduplnosť zaslúži. 

Teambuilding a BIO grilovačka. Prečo nie?

Chystáte teambuiding, plánujete grilovačku, ale pri predstave poriadnej kopy špinavého riadu strácate chuť? Nenechajte sa odradiť. Biologické produkty pre gastronómiu, stravovanie a rýchle občerstvenie tento problém vyriešia. BIO taniere a BIO misky sa vyrábajú v niekoľkých veľkostiach. Ktorá sa vám hodí najviac? Máte radi poriadok aj v jedle? Vyberte si tanier BIO 3D na tri porcie. Jedia predsa aj oči. Rozdelené a pekne uložené jedlo vyzerá lepšie, čo poviete? 

Drink už len s BIO slamkou

Neobmedzujte sa. Keď grilovačka, tak som všetkým, čo k nej patrí. Miešaný nápoj bez slamky? To kolegom neurobíte. Čo tak slamka BIO papierová Jumbo? Aj tu výrobcovia myslia ekologicky. Slamky sú vyrobené zo 100 % celulózy a nezaťažujú životné prostredie. Chcete sa slamkami trochu odlíšiť? So slamkou BIO flexi čiernouslamkou BIO Jumbo čiernou a slamkou BIO koktejlovou čiernou to nebude žiadny problém. Sú vyrobené z úplne biologicky rozložiteľných bioplastov PLA. Životnému prostrediu neublížia. Vyberte si drink, ktorý sa k bio slamke, ktorú ste si vybrali hodí najlepšie. 

Pohár neriešte. Bavte sa 

Na grilovačke majú aj plastové poháre svoje čaro. Pohár BIO 300 ml alebo pohár BIO 500 ml. Ktorý je ten pravý? Z pohárov vyrobených z bioplastov PLA, ktoré sú úplne biologicky rozložiteľné vám bude každý drink chutiť lepšie. Keď EKO, tak poriadne. V kategórii BIO ekologické gastro produkty je všetko, čo na záhradnú párty potrebujete. Pripravte sa. Leto je blízko. :)

Štítky:

Súvisiace produkty

Najpredávanejšie produkty

Ing.Pavol Regina - "REGINA", Hattalova 12, Bratislava 831 03, +421244452110, shop@regina.sk